Express παράδοση Express παράδοση με 1,90 €
Express παράδοση
Express παράδοση με 1,90 €

Δωρεάν άνω των 50,00 €

Δωρεάν αντικαταβολή
Μεταφορικά από 1,90 €

Δωρεάν άνω των 50,00 €

Αποστολή παραγγελιών
Αποστολή παραγγελιών

Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

Αποστολή παραγγελιών
Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή, Πληρωμή με κάρτα, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, PayPal, EveryPay, Μετρητά / Κάρτα στον χώρο μας

Τηλεφωνικές παρραγελίες
2310 240261

Τηλεφωνικές παρραγελίες

Τηλεφωνικές παρραγελίες
2310 240261

Τηλεφωνικές παρραγελίες

Xiaomi επιτραπέζιο ρολόι με μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας

Xiaomi επιτραπέζιο ρολόι με μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας

Τιμή 29,90 €

Άμεσα διαθέσιμο

 
 

Η θερμοκρασία και η υγρασία συνδέονται με την υγεία του αναπνευστικού συστήματος, τις αλλεργίες, την υγεία του δέρματος κλπ. Το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock προσφέρει συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας του περιβάλλοντος στον χώρο σου.

Παρακολούθησε την ώρα. Παρακολούθησε τη θερμοκρασία και την υγρασία. Παρακολούθηση θερμοκρασίας και υγρασίας | Οθόνη e-ink | Έξυπνη συνδεσιμότητα | Ευέλικτη τοποθέτηση

Συνεχής παρακολούθηση των αλλαγών θερμοκρασίας και υγρασίας εσωτερικού χώρου. Φροντίδα και υποστήριξη όλο τον χρόνο για την υγεία της οικογένειάς σου. Η θερμοκρασία και η υγρασία συνδέονται στενά με την υγεία του αναπνευστικού συστήματος, τις αλλεργίες, την υγεία του δέρματος και μια ποικιλία άλλων καταστάσεων υγείας. Η παρακολούθηση και η προσαρμογή της θερμοκρασίας και της υγρασίας σε παιδικούς σταθμούς, υπνοδωμάτια, χώρους κατοικίδιων ζώων, γραφεία και άλλους χώρους στο σπίτι σου μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της άνεσής σου και στην προστασία της υγείας των μελών της οικογένειάς σου και των κατοικίδιων σου. Βέλτιστη θερμοκρασία δωματίου 19°C– 27°C. Βέλτιστη σχετική υγρασία 20%RH– 85%RH 


Παρακολουθεί τη θερμοκρασία και την υγρασία συγκεκριμένων χώρων. Προσθέτει ομορφιά στη ζωή σου. Ο έγκαιρος έλεγχος και ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας του θερμοκηπίου, της κουζίνας, του αποθηκευτικού χώρου και του μπάνιου σου μπορεί να σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις καλύτερα τα φυτά σου, να αποθηκεύσεις τρόφιμα και άλλα είδη, καθώς και να εμποδίσεις την ανάπτυξη βακτηρίων.

Παρακολούθησε το επίπεδο άνεσης με μια ματιά, χάρη στα διαισθητικά emoticons. Γιατί το μόνιτορ θερμοκρασίας και υγρασίας δείχνει «συνοφρυωμένο» ενώ εσύ αισθάνεσαι ότι η θερμοκρασία είναι τέλεια; Αυτό συμβαίνει γιατί όταν πιστεύεις ότι η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι ιδανική, μπορεί να αγνοήσεις το επίπεδο υγρασίας. Με τα οπτικά emoticons, μπορείς να κατανοήσεις εύκολα τα επίπεδα άνεσης. Δυσάρεστο επίπεδο θερμοκρασίας και υγρασίας. Ευχάριστο επίπεδο θερμοκρασίας και υγρασίας.


Δες την οθόνη καθαρά από διαφορετικές γωνίες. Παρακολούθηση θερμοκρασίας και υγρασίας με ανίχνευση ακριβείας. Μεγάλη οθόνη e-ink.Ευρεία γωνία θέασης. Η οθόνη e-ink 3,7 ιντσών εγγυάται εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διάρκεια ζωής της μπαταρίας περίπου ενός έτους (2 μπαταρίες κουμπιά). Η οθόνη μοιάζει περισσότερο με τυπωμένο κείμενο και μπορείς να τη δεις εύκολα και καθαρά από πολλές γωνίες.

Υψηλής ακρίβειας chips και αισθητήρες. Εξασφαλίζει την ακρίβεια των εμφανιζόμενων δεδομένων. Το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock εξασφαλίζει ακρίβεια, χάρη στο ενσωματωμένο chip ρολογιού σε πραγματικό χρόνο (RTC) υψηλής ακρίβειας και έναν επιλεγμένο ελβετικό αισθητήρα Sensirion υψηλής ακρίβειας, εμφανίζοντας τη σωστή ώρα σε υψηλή ανάλυση και ανιχνεύοντας κάθε μικρή αλλαγή στη θερμοκρασία και την υγρασία.

Ένα έξυπνο όργανο ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας που προβλέπει τις ανάγκες σου. Ιστορικό θερμοκρασίας και υγρασίας. Καταγράφει κάθε αλλαγή. Το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock μπορεί να καταγράψει τις τάσεις θερμοκρασίας και υγρασίας τους τελευταίους έξι μήνες. Μπορείς να αναζητήσεις και να προσθέσεις το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock στο Mi Home / Xiaomi Home app για να δεις τις λεπτομέρειες στο ιστορικό.

* Η μονάδα θερμοκρασίας μπορεί εύκολα να εναλλάσσεται μεταξύ Κελσίου και Φαρενάιτ στην εφαρμογή Mi Home/Xiaomi Home, επιτρέποντας στη συσκευή να εξυπηρετεί περισσότερα σενάρια και να καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών.

Έξυπνη ρύθμιση θερμοκρασίας και υγρασίας. Σε ζεστό καιρό, ο ανεμιστήρας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί αυτόματα, εφόσον ορίσεις μια  προκαθορισμένη θερμοκρασία στο Mi Home/Xiaomi Home app. Όταν το δωμάτιο είναι στεγνό, ο υγραντήρας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί αυτόματα, διαμορφώνοντας ένα προκαθορισμένο επίπεδο υγρασίας στο Mi Home/Xiaomi Home app.

*Το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock μπορεί να συνδεθεί με άλλες έξυπνες συσκευές Xiaomi (π.χ. υγραντήρες) μέσω του Mi Smart Home Hub.

Ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει την ευέλικτη τοποθέτηση. Τοποθέτησε το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock στο τραπέζι, στον τοίχο ή στην πόρτα του ψυγείου. Με βάρος μόλις 60 γρ. και πάχος 10,1 χιλ. το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι χρησιμοποιώντας τη βάση, να στερεωθεί σε τοίχο ή να ασφαλιστεί χάρη στον μαλακό μαγνήτη, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση και ελκυστικό οπτικά. Μπορείς να τοποθετήσεις το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock στο κομοδίνο, στο γραφείο, στην πόρτα του ψυγείου ή στον τοίχο σου.

Ξεχωριστή λεία επιφάνεια. Πιο κομψή εμφάνιση. Η λεία, στρογγυλεμένη σχεδίαση της οθόνης από πλεξιγκλάς προσφέρει πιο κομψή εμφάνιση.

Ρολόι πολλαπλής ζώνης ώρας. Κατ’ επιλογή. Όταν ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά, το ρολόι δείχνει 00:00. Αφού συνδέσεις το ρολόι στο Mi Home/Xiaomi Home app, η ώρα που εμφανίζεται θα συγχρονιστεί αυτόματα με την ώρα που εμφανίζεται στο smartphone σου.

* Εάν η ώρα που εμφανίζεται είναι λανθασμένη ή μετά την αλλαγή της μπαταρίας, άνοιξε το Mi Home/Xiaomi Home app και πήγαινε στην κύρια σελίδα της συσκευής για να τη συνδέσεις και η ώρα θα συγχρονιστεί αυτόματα.

Επιλογές εμφάνισης ώρας 12 και 24. Κατ’ επιλογή. Το Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock προσφέρει επιλογές προβολής ώρας 12 και 24 ωρών. Η ρύθμιση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή με σύνδεση στο Mi Home/Xiaomi Home app.

Επαγγελματικά ελεγμένο για να εξασφαλίσει αξιόπιστη ποιότητα. 

* Λειτουργεί με μπαταρίες τύπου CR2032 (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία).Κατασκευαστής: XIAOMI

Part Number: BHR5435GL

Μεικτό βάρος: 0,395 kg

Καθαρό βάρος: 0,191 kg

EAN Number: 6934177756016

Εγγύηση: 2 έτη